Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей използва празниците, за да помогне отново

...
 Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей използва празниците, за да помогне отново
Коментари Харесай

Играч на Лудогорец с благородна инициатива в своята родина

 Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей използва празниците, с цел да помогне още веднъж на района, в който е израсъл в Гана. Нападателят закупи и конфигурира механизирана сонда за вода в град Гамоа Олефреку, който се намира в централната част на Гана. Водният план, подхванат като част от самодейностите на фондацията на Текпетей, има за цел да облекчи битките, пред които е изправена общността при снабдяването с чиста вода.

Пускането в експлоатация се състоя във вторник 26 декември, а лентата преряза самия състезател, който попадна в разширения състав на Гана за Купата на Африканските народи.

Нападателят на Лудогорец акцентира позитивното влияние на сходни начинания върху живота на хората, като уточни, че обществото е претърпяло години на компликации за приемане на качествена вода.

" Имахме сполучлива стратегия и това, което в действителност има значение, е въздействието, което оказваме върху живота на хората. Може да видите какъв брой щастливи бяха те. През последните години те страдаха за чиста вода и можете да видите по какъв начин в този момент са разчувствани ", показа Текпетей.

Проектът е част от по-широка самодейност на фондацията на Бърнард Текпетей за създаване на механизирани сондажи и водни системи за общности, които са изправени пред дефицит на вода.
 Тим от елита на Франция с интерес към Текпетей
Тим от елита на Франция с интерес към Текпетей

Трансферната сума на ганаеца, обаче се струвма висока на Монпелие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР